Το χτίσιμο της νέας ομάδας του Αρκαδικού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με την ομάδα της Τρίπολης μία ημέρα μετά από την απόκτηση του Τσακαλέρη (δείτε εδώ σχετικά) να ανακοινώνουν μία επιστροφή και δύο ανανεώσεις!

Έτσι τη φανέλα του Αρκαδικού θα φορέσει και πάλι μετά από έξι χρόνια ο Γιάννης Προδρόμου που πέρυσ επέστρεψε στην Α2 με τον Πανερυθραϊκο.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Προδρόμου. Ο έμπειρος φόργουορντ επιστρέφει στην ομάδα μας, της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει και στο παρελθόν για να βοηθήσει την προσπάθεια στην Α2, μια κατηγορία που την γνωρίζει πάρα πολύ καλά και έχει πλούσιες εμπειρίες».

Συνεχίζουν Καραμαλέγκος και Τζουγκαράκης

Παράλληλα: «Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γιάννη Καραμαλέγκο και Σάββα Τζουγκαράκη, οι οποίοι βρίσκονταν και την περασμένη σεζόν στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση των συμβολαίων τους δήλωσαν στο arcadikosbc:
Γιάννης Καραμαλέγκος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα του Αρκαδικού για τέταρτο χρόνο και είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Νιώθω το χρέος να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί και πάλι στο δρόμο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια και φέτος, που είναι μια μεταβατική χρονιά, θέλω να προσφέρω τα μέγιστα ώστε να επιστρέψουμε εκεί που αξίζει πραγματικά γι’ αυτή την ομάδα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παλέψουμε για το καλύτερο όλοι μαζί».

Σάββας Τζουγκαράκης: «Για ακόμα μια χρονιά, την τρίτη θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Αρκαδικού. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να παλέψουμε ενωμένοι για τους στόχους της ομάδας. Φέτος θα είναι μια δύσκολη σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα της Α2 είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Συνεπώς, μας περιμένει σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι και επιτυχημένοι».