Παίκτες του Παγκρατίου και τυπικά είναι ο Σωτήρης Μπουρδάνος και ο Κώστας Εζόμο, που υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους αν και ήδη έχουν φορέσει τα κοκκινόμαυρα στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Σωτήρη Μπουρδάνο (1,92 - 30 ετών) και Κώστα Εζόμο (2,01 - 27 ετών). Και οι παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο Σωτήρης Μπουρδάνος έκανε τα πρώτα του βήματα στο πρωτάθλημα της Α2 με τον ΚΑΟΔ την περίοδο 2006-2007, για να ακολουθήσει η πορεία του σε Αναγέννηση Φλόγα, Κεραυνό Αιγίου, Δόξα Λευκάδας, Πιερικός Αρχέλαος, Δούκας, Αγία Παρασκευή ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στους Μαχητές Δόξας Πευκών έχοντας 7,2 πόντους σε 23 παιχνίδια.

Ο Κώστας Εζόμο μετά από την παρουσία τους στις Η.Π.Α και την Co.Georgia πήρε μεταγραφή για τον Αρκαδικό, με τον οποία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του για την Basket League, όπου και αγωνίστηκε πέρυσι σε 2 παιχνίδια, μένοντας εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού, από τον όποιο έχει πλήρως αποκατασταθεί».