Την είδε και λαχτάρισε που λέει και το γνωστό σύνθημα της εξέδρας και η πρώτη βόμβα από τις πολλές που έχουμε να δούμε έσκασε νωρίς - νωρίς στην Α2.

Στον Χολαργό ήταν οι πρώτοι που ένιωσαν στο πετσί τους από την πολύ καλή για δεύτερη σερί αγωνιστική Λάρισα ότι το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό. Δεν έπεσαν και από τα σύννεφα, ούτε οι ίδιοι ούτε αυτοί που τους παρακολουθούν, αφού είναι παραπάνω από φανερό ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Το θέμα είναι πότε θα βρεθούν γιατί τέτοιες γκέλες σαν τη χθεσινή δε βγαίνουν εύκολα στο φετινό πρωτάθλημα. Το αφεντικό πάντως, τους εξέπληξε όλους. Την ώρα που έπεφταν τα στοιχήματα στην πιάτσα για το όνομα του επόμενου αφού εκτός αυτού που "ψιθυρίζουν" όλοι παίζει και ένας που πέτυχε πολλά αλλά... αδειάστηκε άσχημα, και για το πόσο θα πονέσουν στην τσέπη οι παίκτες, ο Δρόσος έβαλε τέλος στα "καφενεία". Αμα ξέρεις και από αποδυτήρια και από διοίκηση, είναι αλλιώς από κάτι άσχετους που κάνουν πράγματα μόνο για να... κάνουν. Για την ώρα, πίστωση λοιπόν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει και επ' αόριστον...

Στον Ηρακλή τα... καρφιά φεύγουν το ένα μετά το άλλο για τη διαιτησία στην Τρίπολη. Δεν έχουν καταλάβει αν είναι συμπάθειες του Αρκαδικού ή αντιπάθειες για τους ίδιους, αλλά ξέρουν ότι πήγε να χαθεί νταβατζλίκι το ματς. Εστειλαν μήνυμα προς τα έξω ότι δεν πιπιλάνε το δάχτυλο, βάζουν μπρος προς τα μέσα να κρατήσουν την ηρεμία γιατί ξέρουν ότι στο Ιβανώφειο ξεφεύγουν καμιά φορά τα πράγματα και δεν θέλουν να έχουν τρεχάματα.

Αν και η πραγματική τους αγωνία είναι άλλη. Κυκλοφορεί στην πόλη ότι πάνε να μπλέξουν τον Δρακόπουλο το ποδόσφαιρο. Ποιός έμπλεξε με το ποδόσφαιρο και δε βρήκε τον μπελά του; Κι αν μπλέξει το αφεντικό που τα έχει όλα στρωμένα στην ομάδα που θέλει ηρεμία για να διεδικήσει τον μεγάλο στόχο, τότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει. Καλό πάντως, δύσκολα.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο www.basketblog.gr