Με στόχο τη τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τη διατήρηση του στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Α.Σ.Ε. Δούκα, δοκιμάζεται αύριο (Σάββατο 22/10, 5 μ.μ.) στο κλειστό "Δύο Αοράκια" στη Κρήτη, κόντρα στο Ηράκλειο.

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο προπονητής Σάββας Συμεωνίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς επέστρεψαν άπαντες οι τραυματίες.

Συμεωνίδης: "Πρώτη φορά όλοι μαζί..."

"Όλες οι επαρχιακές ομάδες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές φέτος στο γήπεδο τους. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι έτσι κι' αλλιώς... Είναι η πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς που θα είμαστε όλοι μαζί αφού έχουν επιστρέψει οι τραυματίες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια", δήλωσε ο τεχνικός του Α.Σ.Ε.Δ. αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλείου.

Κομποδιέτας: "Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη"

Από τη πλευρά του ο Δημήτρης Κομποδιέτας που περιλαμβάνεται στους τραυματίες που αποθεραπεύτηκαν και θα ενισχύσει και αυτός τις προσπάθειες της ομάδας, τόνισε: "Το Ηράκλειο είναι μια σκληρή ομάδα όπως και όλες οι εκτός Αθήνας. Θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα δυνατό στην άμυνα, όμως εμείς θέλουμε να κερδίσουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων μας και να νικήσουμε", σχολίασε ο 31χρονος άσσος.