Ο Βαγγέλης Βλάχος δίνει το στίγμα του αυριανού (17.00, στο κλειστό του Εσπέρου) αγώνα με το Ψυχικό. «Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, γι' αυτό είναι σημαντικό να είναι γεμάτο το γήπεδο" τόνισε ο κόουτς του Εθνικού.

Και συμπλήρωσε: «Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παρότι η ομάδα είναι νέα, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία της κι ακόμα δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλω, δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο. Οφείλω δημόσια να συγχαρώ τους παίκτες μου, οι οποίοι όχι μόνο πάλεψαν, αλλά και δεν πήραν αυτό που δικαιούνταν. Έτσι θέλω να τους βλέπω, να προσπαθούν, να παλεύουν για κάθε μπάλα κι είμαι σίγουρος ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Όσον αφορά στο ματς με τον Ψυχικό «δεν υπάρχουν ομάδες που θα έρθουν να χάσουν με κατεβασμένα χέρια. Όλοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια κι αυτή είναι η ιδιαιτερότητα και η ομορφιά της φετινής Α2. Περιμένουμε έναν αντίπαλο που θα έρθει να τα δώσει όλα και προετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό ντέρμπι».