«Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για μένα. Δεν κρύβω το ότι είχα άγχος αλλά πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάνε όλα καλά, και για μένα και για την ομάδα» είναι το σχόλιο του Σάκη Κουτίνα, που μπορεί να αγωνίστηκε λίγο στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, αλλά με την επιστροφή του στο παρκέ μετά τους μήνες που πέρασαν από τον τραυματισμό του να σημαδεύει ακόμη πιο θετικά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Σάκης Κουτίνας επαναλαμβάνει εξάλλου τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι τον βοήθησαν με την αποκατάσταση και τη θεραπεία, για να επιστρέψει γερός και δυνατός πάλι στα παρκέ: «Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΑΕΛ και τους προπονητές, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Αποστόλη Τριανταφύλλου, και τους γιατρούς μου Αντώνιο Τσαγκάλη και Γιάννη Σαΐνη για την πολύωρη επέμβαση. Επίσης τον φυσιοθεραπευτή μου Κωνσταντίνο Καλαμπάκα για την μετεγχειρητική αποκατάσταση όλο το καλοκαίρι... Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυμναστή της ομάδας Χρήστο Χαλίτσιο για τη στήριξη του στο δύσκολο κομμάτι της ατομικής προπόνησης και για τα προγράμματα του που ακολούθησα και ακολουθώ καθημερινά»!

Τώρα όμως έρχεται το παιχνίδι με τον συμπολίτη ΓΣΛ 1928, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ΑΕΛ να είναι τυπικά φιλοξενούμενη αφού το παιχνίδι (Σάββατο 29/10, 17:00) θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης. «Η ομάδα μας δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Αβράαμ Παπαδόπουλου. Για το παιχνίδι αυτό λοιπόν ο Σάκης Κουτίνας και οι συμπαίκτες του παραμένουν συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί: «Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο τοπικό ενδιαφέρον και με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς μένουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με την κατάλληλη προετοιμασία θα είμαστε 100% έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μίας ακόμη αγωνιστικής είναι το σχόλιο του Σάκη Κουτίνα.

Πηγή: @aelbasket