Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία του Γυμναστικού για το μεγάλο αυριανό (Σάββατο 29/10) παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο κλειστό της Νεάπολης.

Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Θανάση Μπουλιάκη αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα βασικών παικτών. Για δεύτερη εβδομάδα (παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο) συνεχίζει να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με την μέση του ο Τσουράκης, ενώ χθες τραυματίστηκε (γόνατο) και ο Τέλιος. Αμφότεροι κάνουν υπερπροσπάθεια μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας για να αγωνιστούν αύριο, αλλά η συμμετοχή τους θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο τεχνικός του ΓΣΛ Θανάσης Μπουλιάκης σχολίασε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και ειδικά χαρακτηριστικά που νομίζω ότι θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για ένα καλύτερο λαρισινό μπάσκετ! Δεν θεωρώ ότι μπορούμε να κρύψουμε πολλά πράγματα η μια ομάδα από την άλλη άρα πιστεύω ότι το ματς θα το κερδίσει αυτός που θα το θέλει περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να....μην χάσει το μπάσκετ!».

Από την πλευρά του ο Στέφαν Νίκολιτς: «Περιμένω αυτό το παιχνίδι να παρουσιάσει τρομερό ενδιαφέρον. Από τη μια πλευρά υπάρχει η ΑΕΛ η οποία ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά πολύ καλά έχοντας σε τρεις αγώνες ισάριθμες νίκες και από την άλλη πλευρά βρισκόμαστε εμείς που τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που μας πήγαν πίσω.

Αν όμως βγάλουμε αυτό το πρόβλημα εκτός, σαν ομάδα έχουμε όλα τα προσόντα να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως αξίζει να γίνεται σε κάθε τοπικό ντέρμπι».

Ενώ τέλος ο Βαγγέλης Μπέμπης είπε: «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΛ. Ως τυπικά γηπεδούχοι ζητάμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας όπως ήταν και στον αγώνα με το Ηράκλειο, έτσι ώστε να μας στηρίξει για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό το πολύ σημαντικό ντέρμπι».