Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου, ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Διαμαντάκος σχολίασε στο arcadikosbc.gr.

«Μας περιμένει μια αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι εκ των φαβορί για την άνοδο. Χρειαζόμαστε απόλυτη προσήλωση στο πλάνο μας καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι διακυμάνσεις στην αποδοσή μας, έχουν στοιχίσει. Πέραν των δυσκολιών και της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης είναι όχι μόνο απαραίτητο αλλά και υποχρεωτικό η ομάδα να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει για τη νίκη τιμώντας έτσι και την παρουσία του κόσμου μας που πιστά παραμένει στο πλευρό μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και τη διάθεση των παιδιών, είμαι σίγουρος ότι τόσο το σύνολο αλλά όσο και κάποιοι από τους παίκτες μας από τους οποίους έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα δικαιώσουν την επιλογή μας να φορέσουν την φανέλα του Αρκαδικού και να είναι εμπράκτως "μπροστάρηδες" σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι».