Είχαμε πει ότι η πρώτη πεντάδα των αγώνων της Α2 θα είναι ενδεικτική της κατάστασης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Ηρακλής είναι ο πιο σοβαρός και αποτελεσματικός, περνώντας από δυο πολύ δύσκολες έδρες. Εκπληξη η ΑΕΛ, αλλά παράλληλα δίνει και άλλη αίγλη στη Θεσσαλία. Ο Πανιώνιος παραμένει αήττητος και αυτό τον καθιστά αυτόματα φαβορί για τις θέσεις που οδηγούν στην Α1.

Η αναμέτρηση Πανιώνιος = Ηρακλής θα είναι το πρώτο κρας τεστ των ομάδων που φτάνουν στην άνοδο. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς και ακολουθούν ομάδες με λιγότερους βαθμούς όπως ο Αίολος και ο Φάρος. Αν ο Ηρακλής κερδίσει και τον Εθνικό, τότε θα πάει στην Νέα Σμύρνη αήττητος. Ο Δούκας δοκιμάζεται στην ΑΕΛ και αν κερδίσει μπερδεύει την κατάσταση. Ο Χολαργός από τη μεριά του θα ανέβει και θα κάνει αρκετές ζημιές. Εχει πολύ δρόμo ακόμη το Πρωτάθλημα, αλλά όσες ομάδες αντέξουν θα είναι και οι πιο επικρατέστερες για την άνοδο.

Στην ουρά τα δεδομένα είναι πιο απλά με την Καβάλα να αποτελεί φανερά την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, Μαχητές, Γυμναστικός , Αμύντας και Παγκράτι θα παλέψουν μέχρι τέλος. Η προσεχής 5η αγωνιστική θα είναι καθοριστική για την κατάσταση σε ουρά και κορυφή, αφού θα αρχίσει να ανοίγει η ψαλίδα.