Σε ρυθμούς Αμύντα κινείται πλέον ο Πανιώνιος, έπειτα από τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου, που διατήρησε το αήττητο (10-0) των “κυανέρυθρων” στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. 

“Θεωρώ ότι ήταν το πιο δύσκολο ματς ως τώρα, μπήκαμε συγκεντρωμένοι, ήμασταν πολύ καλοί στις αρχές του παιχνιδιού αλλά μετά επηρεαστήκαμε από την εκκένωση του γηπέδου και κάποια σφυρίγματα ανάποδα, δεν είμαι όμως αρμόδιος να μιλήσω γι'αυτό νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα” σχολίασε ο Τάσος Δημητριάδης, που αποτέλεσε ένα από τα “όπλα” του “Ιστορικού” κόντρα στον Φάρο και πρόσθεσε: “Ήρθε η νίκη σ' ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό θα θυμούνται όλοι και τίποτε άλλο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον Αμύντα, ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας”. Για την δική του προσωπική απόδοση και τα 4/5 τρίποντα που είχε στο παιχνίδι με την ομάδα του Κερατσινίου, αρκέστηκε να πει: “Δυο τρίποντα τα πέτυχα πριν την εκκένωση. Μετά είχα την ψυχολογία, ήμουν ελεύθερος, πήρα τα σουτ και μπήκαν. Δεν ήταν μόνο τα τρίποντα, έπαιξαν ρόλο και οι συμπαίκτες μου, οι βολές που μπήκαν στο τέλος προκειμένου να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα”.

Όσο για την αναμέτρηση με τον Αμύντα στον Υμηττό, υπογράμμισε: “Ο Αμύντας κέρδισε τον Δούκα και τον Φάρο στην έδρα του, είναι πολύ συσπειρωμένη ομάδα στο γήπεδο του στον Υμηττό. Απο εμάς εξαρτάται το παιχνίδι, εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί στην άμυνα όπως κάνουμε σε κάθε ματς, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα”.