Την τελευταία του αποστολή για το 2016 καλείται να φέρει εις πέρας ο Γυμναστικός αύριο Τετάρτη (21/12) οπότε και αντιμετωπίζει τον Δούκα εκτός έδρας στις 5 μ.μ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι λόγω της μεγάλης δυναμικότητας του αντιπάλου ο οποίος θα έχει και το αβαντάζ της έδρας. Οι «πράσινοι» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό με στόχο να παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

Ο προπονητής των «πρασίνων» Στέφανος Πέρκος ο οποίος θα έχει στην διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας (έβγαλε κανονικά την προπόνηση και ο Μπέμπης που είχε θλάση στους κοιλιακούς), τονίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα: «Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουμε μια από τις πληρέστερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο, ο οποίος ελπίζουμε να μας συσπειρώσει ακόμη περισσότερο για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο ματς. Είναι το τελευταίο τεστ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και μόλις επιστρέψουμε τη νέα χρονιά θα δουλέψουμε ακόμα σκληρότερα για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος».