Ο Γυμναστικός επέστρεψε στις νίκες, κόντρα στον Αρκαδικό, μετά από επτά συνεχόμενες ήττες με το κλίμα να δείχνει πως αλλάζει στην ομάδα της Λάρισας ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Στέφανος Πέρκος σχολίασε μετά από το τέλος του αγώνα: «Ευχαριστώ τους παίκτες για την αυταπάρνηση που δείξανε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Φαινότανε μετά από την πολύ δύσκολη εβδομάδα που περάσαμε, ότι το θέλανε περισσότερο και αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία του ματς. Όπως είναι κλισέ να λέγεται μια μάχη ήτανε, ο πόλεμος θέλει πάρα πολλές μάχες ακόμη, τίποτα παραπάνω. Αυτή η νίκη απλώς ισοφαρίζει το φιάσκο με τον Αμύντα, πήγαμε στο μηδέν, δεν είμαστε πια στο -1.

Στο ψυχολογικό κομμάτι, πιστεύω πως η ανάταση ξεκίνησε από το προηγούμενο ματς μέσα στον Χολαργό που η ομάδα έδειξε στοιχεία και ελπίζουμε να συνεχίσει να δείχνει τέτοια στοιχεία για να δώσει και την δύναμη στους διοικούντες να συνεχίσουν να είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας».

Σπυρόπουλος: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

Από την πλευρά του ο Αναστάσης Σπυρόπουλος σχολίασε: «Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αγωνιστούμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά όλοι μαζί σαν ομάδα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και την διοίκηση που μας στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα και εμάς η δουλειά μας τώρα είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες.

Σίγουρα πια μετά από αυτό το ματς θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία και πιστεύω πως πλέον θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι πιο δυναμικά για να κερδίζουμε τους αγώνες».