Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές στο πρωτάθλημα έχει το προσεχές Σάββατο (3/12, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αίολο Αστακού. Οι “κυανέρυθροι” μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς στο κύπελλο Ελλάδος, αλλά πλέον είναι άλλο παιχνίδι.

«Είναι μια δύσκολη έδρα, μια καλή ομάδα ο Αίολος Αστακού, ένα δύσκολο ταξίδι να φτάσεις μέχρι εκεί, αλλά πιστεύω ότι εάν δείξουμε την ίδια συγκέντρωση που έχουμε δείξει στα προηγούμενα οκτώ ματς, παίξουμε την ίδια άμυνα και έχουμε την ίδια διάθεση εκτιμώ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας” εξηγεί ο Μάριος Ματαλών, αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Αίολο Αστακού.

Η συνάντηση στο κύπελλο ήταν κάτι διαφορετικό συγκριτικά με την τωρινή κατάσταση. “Σίγουρα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, εμείς διαφορετικοί και πιο έτοιμοι και εκείνοι δεμένοι σαν ομάδα ενώ θα παίξουμε σε άλλο γήπεδο σε σχέση με εκείνο που παίξαμε στο κύπελλο. Είναι ένα δύσκολο ματς που πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι” παρατηρεί ο πόιντ γκαρντ του “Ιστορικού”.
Όσο για το βασικό συστατικό της επιτυχίας ως τώρα που έχει φέρει το “8 στα 8” σχολίασε: “Πιστεύω και βάση των στατιστικών ότι αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η άμυνα μας, είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά και το πόσο καλό κλίμα έχουμε στα αποδυτήρια, όπου όλοι μαζί είμαστε δεμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο”.