Για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου προετοιμάζεται η ΑΕΛ μετά την επικράτηση επί του Αιόλου Αστακού. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με όλους σχεδόν τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή, Αβραάμ Παπαδόπουλου, με εξαίρεση τον Γιάννη Παπαχρήστο εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι.

Για το παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού, ο Χρήστος Χασανίδης, συνεργάτης του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ, σημειώνει: «Οι παίκτες μας έμειναν έμειναν πιστοί ως επί το πλείστον στο πλάνο της άμυνας, ειδικά πάνω στα ατού του αντιπάλου. Επιθετικά, υπήρχε ο ρυθμός που θέλαμε και στο 2ο ημίχρονο «βγήκαν» τα ελεύθερα σουτ. Εκτιμούμε ότι πρόκειται για μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε προκειμένου να επιτευχθεί πρωτίστως ο στόχος της παραμονής στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου: « Πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία έμπειρη ομάδα, τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και τεχνικού επιτελείου. Ειδικά στις εντός έδρας αναμετρήσεις ο Φάρος έχει δείξει να έχει φανταστικό ρυθμό, κυρίως στην επίθεση. Από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσήλωση στην άμυνα εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Για εμάς εξάλλου αποτελεί πλεονέκτημα πια το γεγονός ότι πλέον μας υπολογίζουν ως ομάδα και σύνολο, και από την άλλη δεν έχουμε εμείς το άγχος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά οι γηπεδούχοι».