Ο Στέφανος Πέρκος κλήθηκε να αναλάβει τον ΓΣ Λάρισας στα μέσα Νοεμβρίου, βρίσκοντας τους νεοφώτιστους Θεσσαλούς με 1 νίκη, και στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Τρεις μήνες μετά, κατάφερε να την οδηγήσει στις 4 νίκες, και να παρουσιάσει μια εξαιρετική εικόνα στο παρκέ, έχοντας χάσει αρκετά παιχνίδια στο νήμα, όπως αυτά με το Ψυχικό και τον Ηρακλή, τον οποίο είχε στα «σκοινιά» για σχεδόν 38 λεπτά, χάνοντας την ευκαιρία στο 72-77 να μειώσει, με τον ελεύθερο Γκιουλέκα να αστοχεί σε τρίποντο.

Ωστόσο, όλα αυτά αποτελούν ιστορία, με τον Στέφανο Πέρκο να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς απολύθηκε από τον ισχυρό άντρα των Θεσσαλών, Κώστα Δασταυρίδη, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο ίδιος μιλώντας στο superbasket.gr τοποθετήθηκε για το γεγονός, τονίζοντας ότι αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό του, χρησιμοποιώντας την φράση, πως η φιλοδοξία πρέπει να παντρεύεται με την ηθική.

«Κλήθηκα από τον πρόεδρο, ο οποίος μου ανέφερε ότι ο βοηθός μου Αντώνιος Δούκας για οικονομικούς λόγους, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ρωτήθηκα αν είχα πρόβλημα με αυτή την εξέλιξη για να καταθέσω τις άμεσες αντιρρήσεις μου, αναφέροντας πως επιθυμία μου ήταν να παραμείνει το τεχνικό τιμ, οι οποίες είχαν ως επακόλουθο να απολυθώ άμεσα από την διοίκηση» , ενώ σε ερώτηση αν περίμενε τέτοια εξέλιξη, ανέφερε: « Όχι βέβαια, όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ και με την Α2 στην Ελλάδα είδαν μια ομάδα σαφέστατα μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Αποκορύφωμα ήταν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου αν δεν είχε αυτή την εξαιρετική απόδοση ο Γιάννης Γκαγκαλούδης (31 π. με 10/10 δίποντα) ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό υπέρ ημών».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Superbasket.gr