Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα δίνει το προσεχές Σάββατο (1/4, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος με αντίπαλο τον Αίολο Αστακού στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. «Κάθε παιχνίδι για μας αυτή τη χρονική περίοδο που τελειώνει το πρωτάθλημα είναι τελικός» εξηγεί αρχικά ο Πέτρος Νοέας, ένας από τους έμπειρους παίκτες των «κυανέρυθρων» και προσθέτει: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Αστακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και όπως κάθε ομάδα που έρχεται εδώ για να προσπαθήσει να κερδίσει τον Πανιωνιο, θα θέλουν και εκείνοι να έρθουν για να κερδίσουν».

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την αναμέτρηση με τον Αίολο Αστακού ήταν ξεκάθαρος: «Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το πάθος και το πόσο θέλουμε το παιχνίδι. Στις τελευταίες αγωνιστικές, μεγαλύτερη σημασία έχει το πόσο θέλεις το παιχνίδι ώστε να πετύχεις τον στόχο σου. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι».

Ο πάουερ φόργουορντ του «Ιστορικού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο για τον οποίο είπε: «Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Ο κόσμος μας έχει βοήθησε πολύ ως τώρα και ειδικά αυτές τις αγωνιστικές με τα πολύ σημαντικά παιχνίδια πιστεύω ότι θα μας δώσει την ώθηση για να τα κερδίσουμε».