Ενα «κρυφτούλι» παίζεται στο Αγρίνιο από τότε που ο Φώτης Κωστούλας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ και την πρόθεσή του να πουλήσει τον Παναιτωλικό. Συχνά πυκνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας ονόματα υποψήφιων αγοραστών, που ούτε διαψεύδονται αλλά και ούτε επιβεβαιώνονται από τους Αγρινιώτες. Τελευταίο αυτό του 37χρονου επιχειρηματία Απόστολου Πανταζή από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος έχει επιτελέσει το μπασκετικό θαύμα με τον Αίολο Αστακού. Μια ομάδα που την ανέλαβε από τα τοπικά του νομού και σε τέσσερις σεζόν την ανέβασε διαδοχικές κατηγορίες, με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα από την άνοδό του στην Α1!

Η στήλη έψαξε το θέμα και γνωρίζει πως ο νεαρός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Prometheus Maritime Ltd, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς με έδρα τo Λάγος της Νιγηρίας στη μεταφορά υγρών καυσίμων, όντως έχει χτυπήσει την πόρτα του Κωστούλα!

Ο Πανταζής το μεγαλύτερο διάστημα ζει στη χώρα της Αφρικής, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον συντοπίτη του Γιάννη Καϋμενάκη του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο συνεργάζεται και επαγγελματικά (ο ίδιος λέγεται πως τον «ψήνει» να μπει και στα ποδοσφαιρικά πράγματα...), ενώ στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί για την αγορά του λιμανιού στο Πλατυγιάλι, το οποίο με την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού αποκτά και πάλι στρατηγικό χαρακτήρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρώτη κουβέντα που είχε με τον Κωστούλα έριξε στο τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει την ομάδα, ωστόσο απάντηση δεν πήρε.

Και άγνωστο γιατί, καθώς -αν μη τι άλλο- ο συγκεκριμένος τηρεί τα κριτήρια που έχει θέσει ο ίδιος ο Κωστούλας περί αξιοπιστίας και καθαρών προθέσεων, όπως άλλωστε και στο παρελθόν οι Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Κώστας Πιστιόλας.

Ενδεχομένως, ρόλο σε αυτό να παίζει και ο όρος που φέρεται να έβαλε ο Κωστούλας, για παραμονή των στενών του συνεργατών στην ΠΑΕ. Οπως και να 'χει, το πρόβλημα και αυτήν τη φορά δεν φαίνεται να είναι ο υποψήφιος αγοραστής αλλά ο πωλητής και το κατά πόσο έχει πραγματική διάθεση να πουλήσει...

Πηγή: Εφημερίδα Goal News (28/4/2017)