Άλλη μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Εθνικό, που συναντά αύριο (17.00) τον Δούκα στο Δαΐς, με διαιτητές τους Τσώνο - Θεονά - Πολυχρόνη. "Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει βλέψεις για την άνοδο κι ως εκ τούτου δεν θέλει να χάσει αγώνα. Είναι ποιοτική ομάδα, με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και μπορούν να διαχειριστούν κάθε κατάσταση" δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος πιστεύει πως η ομάδα μας θα εμφανιστεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική.

"Ο Δούκας είναι το φαβορί, αυτός θα έχει και το άγχος. Εμείς πηγαίνουμε, όπως κάνουμε πάντα, με μοναδικό στόχο να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, να κάνουμε όσα δουλέψαμε στην προπόνηση και στο τέλος να δούμε τι θα γράψει το ταμπλό".

Ο Νίκος Κόκκαλης, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Γ.Σ. Λάρισας δήλωσε πως "δεν έχουμε κρύψει ότι στοχεύουμε στην έκτη θέση, που θα είναι τιμητικότατη για μας, αλλά θα αποτελέσει και σημείο αναφοράς για την επόμενη μέρα. Πάντα κυνηγάμε μια… μεγάλη νίκη, οπότε αυτός ο συνδυασμός μας κάνει να θέλουμε πολύ να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε".