Πηγή: Basketblog.gr
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Καλλέ βρίσκεται ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του με έναν από τους πλέον έμπειρους παίκτες.

Η άνοδος του Ερμή Αγιάς στην Α2 έχει φέρει και μεγάλες αλλαγές στην ομάδα, κυρίως αναφορικά με τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, με τους ιθύνοντες να βρίσκονται σε αναζήτηση έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν στο εγχείρημα της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, οι νεοφώτιστοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Καλλέ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα Τρίκαλα. Ο Καλλές είναι 30 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από την Basket League έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Πανελευσινιακό. Τη φετινή σεζόν με την φανέλα των Τρικάλων ο έμπειρος σέντερ μέτρησε 2 πόντους και 1,5 ριμπάουντ σε 24 αγώνες κατά μέσο όρο.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά ο 30χρονος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αποτελέσει τη μεγαλύτερη μετεγγραφή στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Πηγή: Basketblog