Στο πρωτάθλημα της Α2 επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια ο Γιώργος Κερασοβίτης καθώς αποτελεί το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αμύντα!

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

Ο έμπειρος γκαρντ (7 σεζόν στην Α2, 188 αγώνες, 4,8π.) τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Κορωπίου ωστόσο πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην πέμπτη διαφορετική ομάδα στην καριέρα του στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει ένα νέο μέλος στο ανδρικό του τμήμα. Ο Γιώργος Κερασοβίτης θα ενισχύσει την ομάδα μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1981, έχει ύψος 190 εκατοστά και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ. Τα πρώτα του καλάθια τα έβαλε στο ανοικτό γήπεδο της Δάφνης, με την οποία αγωνίστηκε όλα τα χρόνια στις υποδομές της.

Το 1999 ήταν η πρώτη του συμμετοχή στο ανδρικό της τμήμα και στη συνέχεια, μέχρι να έρθει κοντά μας, αγωνίστηκε στη Λαμία, στον Ίκαρο Καλλιθέας, στον ΟΦΗ, στο Φάρο και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους ήταν μέλος την ομάδας του Κορωπίου.

Επαγγελματικά ασχολείται με τις υπηρεσίες χώρων αναψυχής και είναι παντρεμένος με τη Κλαίρη, έχοντας μία κόρη. «Γιώργο καλώς όρισες»