Σχηματίζεται σταδιακά το ρόστερ του Δούκα εν όψει της νέας περιόδου με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων να προχωρά στη συμφωνία με δύο παίκτες που τον δυναμώνουν κοντά στο καλάθι.

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές της σεζόν 2017/18

Ο λόγος για τον Μανόλη Κουκουλά που αγωνίζεται στις θέσεις 4/5, αλλά και τον σέντερ Κωνσταντίνο Ντιφαντή που στα 35 του θα ντεμπουτάρει στην Α2.


Η ανακοίνωση για τον Κουκουλά

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το αθλητή Μανώλη Κουκουλά (2.08μ., 1991).

Ο αθλητής αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών και την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Κύμης. Πρόκειται για έναν παίκτη με αρκέτες παραστάσεις από την Basket League καθώς εκτός από την Κύμη έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Τρίκαλα, Κολοσσό και Ηλυσιακό ενώ έχει “πάρει γεύση” και από το Ισπανικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στην Κορούνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για τον Δούκα αυτή την χρονιά! Ο λογος που έκανα αυτή την επιλογή είναι γιατί θεωρώ ότι ο ΑΣΕΔ είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο”,τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μανώλης Κουκουλάς και πρόσθεσε: “Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογια».

Η “οικογένεια” του Δούκα καλοσωρίζει τον Μανώλη Κουκουλά στην ομάδα μας και του εύχεται νίκες και επιτυχίες”.


Η ανακοίνωση για τον Ντιφαντή

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κωνσταντίνο Ντιφαντή.

Ο 35χρονος σέντερ με θητεία σε Διαγόρα Δρυοπιδέων, Πανερυθραϊκό, Μανδραϊκό και Φιλαθλητικό αποτελεί ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για τη σεζόν 2017-2018.

Ο “γίγαντας” του Δούκα δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Αμαρουσίου και στις δηλώσεις του επεσήμανε:

"Νιώθω χαρούμενος που ανήκω σε ένα από τα πλέον οργανωμένα και υγιή σωματεία στην δεύτερη πιο απαιτητική κατηγορία καλαθοσφαίρισης όπως είναι το πρωτάθλημα της Α2. Είναι μια πρόκληση και ευθύνη για μένα, ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα. Καθώς η μπασκετική "οικογένεια" του ΑΣΕΔ στελεχώνεται και δυναμώνει, αποδεικνύει ότι και φέτος θα είναι ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο. Για τη νέα χρονιά, εύχομαι υγεία και καλό πρωτάθλημα..."

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Ντιφαντή στην ομάδα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες.