Ένας ακόμα πολύ δύσκολος αντίπαλος θα βρεθεί στο... δρόμο του ΑΣΕ Δούκα το Σάββατο (21/10). Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Καστοριά, για την 3η αγωνιστική.

Οι «μπλε»   θα κληθούν να παλέψουν για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε έναν αντίπαλο που και αυτός προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Γιαννόπουλου στον πάγκο του Δούκα, Κώστας Αγγέλου, μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.

«Ο αγώνας με την Καστοριά έχει την δική του ιδιαιτερότητα αλλά και ξεχωριστή σημασία. Από την πλευρά μας, η ομάδα μας ψάχνει να βρει μια καλή εμφάνιση για να ανέβει ψυχολογικά μετά την άσχημη εμφάνιση μέσα στην Πάτρα και την ήττα από τον Απόλλωνα. Στην αντίπερα όχθη, η Καστοριά, στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος έφτασε πολύ κοντά στην πηγή ομώς δεν κατάφερε να πιει νερό καθώς έχασε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, αν και οι δύο ομάδες δεν έχουν δει ακόμα το ροζ φύλλο, οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί. Ο αντίπαλος μας έχει φτιαχτεί για να διεκδικήσει ένα απο τα εισιτήρια των φετινών πλέι οφ ενώ η ομάδα μας θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη φτάνει όμως να παρουσιαστούμε προσηλωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Ο αντίπαλος μας έχει γεμάτο και έμπειρο ρόστερ και αυτό δεν μας αφήνει περιθώρια για λάθη και ολιγωρία. Σίγουρα το υψηλό αγωνιστικό πνεύμα σε όλο τον αγώνα, ο ρυθμός και η συγκέντρωση στα αγωνιστικά μας πλάνα θα αποτελέσουν και τα κλειδιά του αγώνα».