Μετά από μια εβδομάδα διακοπής η Α2 επαναρχίζει το Σάββατο (11/11) με τον Δούκα να υποδέχεται, στις 17.00, το Ψυχικό.

Οι «μπλε» του Γιάννη Γιαννόπουλου δούλεψαν πολύ αυτές τις δυο εβδομάδες επάνω στις αδυναμίες ενώ έκαναν διάφορες δοκιμές στο φιλικό που έδωσαν με τον Χολαργό και πλέον είναι πανέτοιμοι για να υποδεχτούν το Ψυχικό και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τους δύο πολύτιμους βαθμούς της επικράτησης.

O Γιαννόπουλος θα έχει στη διάθεση του και τον Γιάννη Τόζιο που δείχνει να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτό τονίζει άλλωστε και στις δηλώσεις του ο παίκτης του ΑΣΕ Δούκα, Σπύρος Παναγιωταράς ο οποίος ξεκαθαρίζει: «Προερχόμαστε από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με την οποία αποδείξαμε οτι έχουμε πραγματικές δυνατότητες ως ομάδα τη φετινή σεζόν. Όμως, αυτή η νίκη θα χάσει την αξία της εάν δεν προστατέψουμε την έδρα μας. Το Σάββατο, παίζουμε κόντρα στο Ψυχικό, μια ομάδα με αξιοσέβαστη παρουσία στην Α2 τα τελευταία χρόνια, με την οποία θεωρητικά έχουμε κοινούς στόχους.

Το κενο λόγω του κυπέλου Ελλάδος μας προσέφερε λίγο επιπλέον χρόνο ώστε να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θεωρώ πως θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί από το πάθος και την συγκέντρωση, στοιχεία τα οποία εάν έχουμε, θα μας δώσουν την δυνατότητα να καθορίσουμε εμείς την έκβαση του αγώνα».


Μάλιστα, ο Σπύρος Παναγιωταράς καλεί τους φιλάθλους του Δούκα να αποτελέσουν τον παίκτη παραπάνω των «μπλέ» και να τους βοηθήσουν να φτάσουν στη νίκη. «Είναι δεδομένο ότι σε κάθε παιχνίδι μέσα στην έδρας μας θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Καλούμε λοιπόν τους φιλους του ΑΣΕΔ να γεμίσουν το Δαΐς και να μας δώσουν ένα ακόμα κίνητρο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».