Ο Εθνικός επιστρέφει αύριο (16/12, 17:00) στο «σπίτι» του, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για την 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Περσίδης μίλησε στην επίσημη Σελίδα του συλλόγου για την ήττα στο Χολαργό και για το ματς με την ομάδα της Λάρισας.

Ο 22χρονος forward σχολίασε αρχικά «Όλες οι ήττες έχουν επιπτώσεις στην ομάδα. Πιστεύω, πάντως, ότι προσπαθήσαμε όλοι πάρα πολύ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πολύ ικανοποιητική. Σίγουρα μας έλειψαν ο Οικονομόπουλος και ο Τσούτσος. Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, δεν μας αντιπροσωπεύει. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας».

Για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε «Δεν θέλω να πω πολλά. Είναι τελικός! Όπως και κάθε παιχνίδι από εδώ κι στο εξής. Θα είναι δύσκολο ματς και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Άλλωστε, στα περισσότερα παιχνίδια που έχει χάσει η ΑΕΛ ήταν ανταγωνιστική μέχρι τα τελευταία λεπτά. Πρέπει να μπούμε καλά από το πρώτο λεπτό, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να τον διατηρήσουμε ως το τέλος. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα».