Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στον Χολαργό και το Περιστέρι συνεχίζεται με την ΑΕΧ να εκδίδει ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη συμπεριφορά του Ανδρέα Πολέμη.

Αναλυτικά:
«Αφήσαμε να περάσουν λίγες ώρες απ’ όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης» για να τοποθετηθούμε.
Πρωταρχικός μας στόχος, όπως πάντα, είναι η δημιουργία ενός κλίματος ευγενούς άμιλλας. Για το λόγο αυτό πήραμε την απόφαση να επιτρέψουμε την είσοδο στο γήπεδο μας 50 και πλέον οπαδών του Περιστερίου χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, με στόχο να μην στερηθούν το θέαμα της αγαπημένης τους ομάδας.

Η φίλαθλη Ελλάδα και όσοι βρίσκονταν στο «Αντώνης Τρίτσης» παρακολούθησαν ένα παιχνίδι υψηλού επίπεδου ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν η συμπεριφορά του κ. Πολέμη που με τη λήξη του ημιχρόνου πυροδότητησε το κλίμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Παράλληλα, δεν πέρασαν απαρατήρητες οι χειρονομίες του σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Η συγγνώμη του δεν είναι αρκετή...

Οσον αφορά τους τρεις «άρχοντες» του παιχνιδιού, η ΑΕ Χολαργού τους ευχαριστεί για τον πρωτοφανή επαγγελματισμό τους. Καληνύχτα και καλή τύχη…
ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε συγχαρητήρια στο προπονητικό σταφ και τους παίκτες του Περιστερίου και τους ευχόμαστε καλή άνοδο».