Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς κόντρα στο Μαρούσι, ματς με το οποίο ολοκληρώνεται και ο α’ γύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Το ματς θα διεξαχθεί και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, αλλά με ώρα έναρξης στις 4μμ.

Η αναμέτρηση κρίνεται ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Λάρισας να επιστρέψει στις επιτυχίες, να πάρει βαθμολογική ανάσα και δει με καλύτερες προοπτικές το μέλλον της στην κατηγορία.

Για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς ο Σωκράτης Ναούμης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Ο νεαρός γκαρντ θα πάρει χρόνο συμμετοχής από το τεχνικό επιτελείο στην προσπάθεια της ομάδας να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική.
Το πρόβλημα τραυματισμού του ξεπέρασε και ο Χρήστος Γκογκίδης που επίσης θα βρίσκεται στην διάθεση του Χασανίδη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφερόμενος στο ματς κόντρα στο Μαρούσι δήλωσε: «παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θα πρέπει να βρούμε την ψυχική μας ηρεμία, την δύναμη, τον αθλητικό εγωισμό και τσαμπουκά.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό ως τελικό, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και πως η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί.

Το Μαρούσι είναι μια σκληρή ομάδα με ιδιαίτερη αφοσίωση στην άμυνα και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να παίξουμε ως ομάδα. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά μας».