Σύνθημα νίκης στέλνει μέσω του φακού του www.iraklis-bc.gr ο Βασίλης Αγγελακόπουλος, για τον Κυριακάτικο (18:00) αγώνα της ομάδας μας με το Περιστέρι. Ο έμπειρος φόργουορντ υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων πως: «είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε πολύ καλά στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και πιστεύουμε πως με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο αγώνας της Κυριακής δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ή ιντερνετικά, παρά μόνο ραδιοφωνικά από διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ή πανελλαδικής εμβέλειας.

Εξάλλου, αύριο, Σάββατο, η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12:00 ως τις 16:00 από το Ιβανώφειο. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα φιλοξενηθούν, παιδιά από το Παιδικό Χωριό Φιλύρου για πρώτη φορά μετά την επίσκεψή μας την περίοδο των Χριστουγέννων, κάτι που θα γίνεται πλέον σε όλους τους αγώνες εντός έδρας της ομάδας.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο, με μεσημεριανή προπόνηση (15:30), ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με ικανοποίηση βλέπει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και αποφασισμένους.