Το Περιστέρι στην φετινή Α2 δεν... σταματιέται! Η ομάδα των Δυτικών προαστίων επικράτησε του Ερμή Αγιάς με 67-58 και έφτασε στο 20-0, το οποίο είναι το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία της Α2 (ξεπέρασε τον ΚΑΟΔ της περιόδου 2010-11 που πήρε το πρωτάθλημα). Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το ρεκόρ που κατέρριψε το Περιστέρι αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τη μέχρι τώρα αήττητη πορεία του Περιστερίου και το ρεκόρ νικών στην Α2: «Eίναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουν συντελέσει πολλοί παράγοντες γι αυτό το ρεκόρ. Οι παίκτες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά όλη τη χρονιά, ενώ υπάρχει μία διοίκηση που είναι σταθερή και ισχυρή προεξάρχοντως των κυρίων Κώτση και Πολέμη. Νομίζω ότι δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση γιατί σε όλα τα παιχνίδια έχουμε παρουσιαστεί σοβαροί και συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα στα ντέρμπι».

Για τους στόχους που υπάρχουν μέχρι το τέλος της σεζόν κι αν σκέφτεται το αήττητο: «Σίγουρα είναι ένας στόχος που υπάρχει στο μυαλό μας, όμως εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμάς στην παρούσα φάση προέχει η Δόξα Λευκάδας που έχει ένα καλό ρόστερ και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχουμε την επόμενη νίκη μας».

Για το μέλλον κι αν γίνονται σκέψεις για την Α1: «Σίγουρα αυτό είναι το επόμενο βήμα της ομάδας, όμως για να φτάσουμε να σκεφτόμαστε την Α1 θα πρέπει πρωτίστως να κατοχυρώσουμε την άνοδο μας και μαθηματικά. Έχουμε παιχνίδια δύσκολα μπροστά μας απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους και δεν θέλουμε να προτρέχουμε πριν οριστικοποιηθεί η άνοδος».

Για την χθεσινή του επίσκεψη μαζί με αντιπροσωπεία παικτών στο 31ο δημοτικό Σχολείο Περιστερίου: «Είναι κάτι πολύ ωραίο να μπορείς να βρίσκεσαι κοντά σε παιδιά του δημοτικού. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να φέρουμε αυτά τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και στο μπάσκετ. Πρέπει η νέα γενιά να αγαπήσει τον αθλητισμό και παράλληλα με τα μαθήματα τους να γίνουν αθλητές».