Ο Ιούλιος μπήκε και όπως... παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, θα αρχίσουν οι αλλαγές στις ομάδες που απαρτίζουν την Α2. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε, η προκήρυξη του πρωταθλήματος σπάνια... πετυχαίνει τη σωστή σύνθεση των ομάδων!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι... σοβαρές ομάδες της κατηγορίας, εκείνες που θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά, υπολογίζουν άλλα ταξίδια απ' ότι οι άλλες ομάδες της Α2. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως από αλλού το περιμένουν και από αλλού τους έρχεται.

Μετά από τη λήξη της προηγούμενη σεζόν πριν από περίπου έναν μήνα, τα μεγάλα ερωτηματικά ήταν δύο. Οι «σημαδεμένες» ομάδες ήταν τα Τρίκαλα και ο Εθνικός. Όλη η πιάτσα περίμενε πως δύσκολα θα έπαιζαν στο νέο πρωτάθλημα για τους δικούς τους λόγους. Και γι αυτό το λόγο τόσο ο Ιπποκράτης όσο και το Πευκοχώρι βρίσκονται στις επάλξεις.

Εσχάτως όμως τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο. Η Δόξα Λευκάδας μοιάζει αυτή τη στιγμή με το ένα πόδι εκτός Α2 κάτι που θα σημάνει νέο ντόμινο στις Εθνικές κατηγορίες (μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε και ο Αρκαδικός που έπεσε φέτος από την Α2).

Ωστόσο πέρα από τις τρεις ομάδες που προαναφέραμε, υπάρχουν πληροφορίες στο BasketA2.gr πως μία ακόμα ομάδα δείχνει να ακροβατεί. Και αν τελικά «σκάσει» θα είναι πραγματική βόμβα. Είναι πολλά άλλωστε τα χρήματα που πρέπει να βρει όχι μόνο για τη νέα χρονιά, αλλά και για την προηγούμενη...