Στην ίδια ομάδα θα ξαναβρεθούν οι Σπύρος Μοτσενίγος και Νίκος Περσίδης, οι οποίοι μετά τη σεζόν 2015-2016 και το Παγκράτι θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο στον νεοφώτιστο, Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο Σπύρος Σαμόλης θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, η οποία στην πρώτη της παρουσία θα μπορέσει να στοχεύσει σε μια πολύ καλή πορεία, και έτσι μετά τους Τσιώκο, Μάρτζο και Νοέα ήρθε σε συμφωνία με τους δυο αθλητές, οι οποίοι κάθε χρόνο έχουν ανοδική πορεία. Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Σπύρος Μοτσενίγος αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στον Χολαργό, τον οποίο βοήθησε να κερδίσει την άνοδο του στην Basket League, έχοντας πέρυσι 6,6 πόντους και 1,9 ριμπάουντ. Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του την πραγματοποίησε τη σεζόν 2015-2016 στο Παγκράτι, όπου υπό τις οδηγίες του Ντίνου Καλαμπάκου είχε 11,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.

Η ίδια σεζόν άλλαξε και την πορεία του Νίκου Περσίδη, ο οποίος ανεβάζει σταδιακά κάθε χρόνο την απόδοση του, αποτελώντας ένα σημαντικό «εργαλείο» στα χέρια κάθε προπονητή. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στον Εθνικό, συμβάλλοντας στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Πειραιά, και έχοντας 5,6 πόντους και 4,3 ριμπάουντ. Και οι δυο αθλητές ξεχωρίζουν για την αθλητικότητα, την ενέργεια και την αφοσίωση στο παιχνίδι, ενώ αποτελούν αμυντικά «εργαλεία» στα χέρια κάθε προπονητή.