O Ανδριανός Περδικάρης αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους πάουερ φόργουορντ στις Εθνικές κατηγορίες, και ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την εξαιρετική του περσινή σεζόν, με την επιστροφή του στο υψηλό επίπεδο της Α2 Ανδρών. 

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ βοήθησε τα μέγιστα την Αγία Παρασκευή να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, έχοντας 16,2 πόντους κατά μέσο όρο, και είχε εξηγήσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο basketa.gr το ότι ήθελε να δικαιώσει τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που του έδωσαν. Πλέον, βρίσκεται κοντά στο να ξανά συναντηθεί με τον προπονητή που τον ανέδειξε ουσιαστικά, τον Κώστα Σορώτο, δίνοντας τα χέρια με τον Κόροιβο, και αποτελώντας δυάδα ψηλών με τον Γιώργο Τσιάκο. 

Σορώτος και Περδικάρης βρέθηκαν στο νεανικό Ηλυσιακό τη σεζόν 2014-2015, και στα όσα παιχνίδια μπόρεσαν να δώσουν στην Α2, ο έχοντας μόλις επιστρέψει από τις Η.Π.Α και το Franklin Pierce είχε 13,5 ριμπάουντ και 5 ριμπάουντ. 

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Δούκας και πάλι στην Α2 (6,8 π., 4,1 ριμπ.), Ιωνικός Νικαίας στην Β’ Εθνική και Ακράτα στην Γ’ Εθνική. Με την απόκτηση του Περδικάρη, ο Κόροιβος βάζει στο ρόστερ του έναν αθλητή, που γνωρίζει άριστα στην θέση, και έχει αρκετά να δώσει, επιστρέφοντας στην Α2.

ΠΗΓΗ: Basketa.gr