Το Ψυχικό θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία για έκτη στη σειρά σεζόν, και πλέον τείνει να θεωρείται μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας, ο οποίος πρωτοκάθισε στον πάγκο της ΑΕΨ το 2003 και συμπληρώνει 16 χρόνια στον πάγκο της, διαθέτει τεράστια εμπειρία ως προς να στήνει της ομάδες του, και δεν θέλει να ξανά περάσει την ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ, την οποία πέρασε με επιτυχία την σεζόν που μόλις μας πέρασε.

Έτσι, στις πρώτες ανανεώσεις βρίσκονται ο πολύπειρος, Πέτρος Νοέας, και ο 21χρονος φόργουορντ, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο 31χρονος φόργουορντ, Πέτρος Νοέας, αποτέλεσε έναν εκ των σημαντικών παραγόντων της σωτηρίας της, έχοντας την σεζόν που μας πέρασε σε 31 παιχνίδια 9,7 πόντους και 7,4 ριμπάουντ, με τον Έλληνα προπονητή να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Ο ταλαντούχος φόργουορντ, Δημήτρης Παπαδημητρίου ερχόμενος από τον Ποσειδώνα Χαλανδρίου, είχε και αυτός την δική του συμβολή, αγωνιζόμενος σε 31 παιχνίδια και έχοντας 2,5 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 11 λεπτά συμμετοχής.

Βασική κρίνεται και η περίπτωση παραμονής του Θωμά Νίκου, για 5η συνεχόμενη σεζόν. Το τι σημαίνει η παρουσία του 38χρονου γκαρντ για τον Γιωργο Ρεμεντέλα και το Ψυχικό δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για την Αθηναϊκή ομάδα. Αν θα παραμείνει αυτό θα φανεί στην πορεία, με τον ίδιο να έχει πολλές προτάσεις, αλλά πολλές φορές να δείχνει να προτιμά την σιγουριά της ΑΕΨ, όντας δεμένος μαζί της. 

ΠΗΓΗ: Basketa.gr