Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Ο Βαγγέλης Φρύδας απέστειλε χθες στην ΕΟΚ έγγραφο με το οποίο και γνωστοποίησε στην ομοσπονδία την αδυναμία καθόδου της ομάδας στην Α2.

Έτσι έλυσε τα χέρια της ΕΟΚ που δεν μπορούσε να προχωρήσει τυπικά στην αποβολή της ομάδας βάσει κανονισμών, παρά μόνο 24 ώρες πριν το τζάμπολ και έτσι το Πευκοχώρι θα πάρει την θέση της ομάδας στην Α2.

Αυτή η άνοδος της ομάδας της Χαλκιδικής θα λειτουργήσει, φυσικά, ως διελκυστίνδα μέχρι τις τοπικές κατηγορίες.

Τη θέση της Ευρώπης στη Β’ Εθνική θα πάρει πιθανόν η ΧΑΝΘ ή ο Πολύγυρος που προηγείται αλλά δεν είναι βέβαιο αν θέλει να αγωνιστεί και της θέση της Αδελφότητας ή του Πολύγυρου στη Γ Εθνική θα πάρει η Μακαμπή Θεσσαλονίκης!

Και στη θέση της στην Α ΕΚΑΣΘ οι Γαλάζιοι και στη θέση τους στη Β Εθνική η Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων! Όλα αυτά, βεβαίως, χρίζουν επίσημης επιβεβαίωσης από τα σωματεία και την ΕΟΚ.

Έτσι την Τετάρτη (και όχι το Σάββατο, αφού ο αγώνας θα αναβληθεί) θα παίξει Ευρώπη Πευκοχωρίου – Ερμής Αγιάς, στο κλειστό του Αγίου Παύλου, στη Θεσσαλονίκη, στις 5 το απόγευμα, όπως όλα δείχνουν και ομοίως θα αναβληθεί την Κυριακή ο αγώνας του Πευκοχωρίου στη Β Εθνική με τους Ίκαρους Σερρών και θα γίνει την Τετάρτη με τη ΧΑΝΘ ή τον Πολύγυρο! Αναμένονται οι ανακοινώσεις από την ΕΟΚ…

Πηγή: Sportrikala.gr