Διαχωρισμός ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, αυτή ήταν η μεγάλη είδηση βγήκε από την ΓΣ του Απόλλωνα που διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες. Υπήρξε ένταση, αντιπαραθέσεις, ακούστηκαν πολλά για τα οικονομικά, αλλά τελικά αυτή την απόφαση πήρε το Σώμα. Μάλιστα η ΓΣ θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τετάρτης και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλωστε υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα με το βασικότερο αυτό των εκλογών, γιατί με όσα έγιναν, τις αντιπαραθέσεις και τις τοποθετήσεις τελικά αρχαιρεσίες δεν έγιναν...

Η απόφαση να διαχωριστεί ο Ερασιτέχνης από την ΚΑΕ πάρθηκε μετά από πρόταση της Επιτροπής Σωτηρίας και αφού υπήρξε μεγάλη διαφωνία και ένταση με τον Κώστα Καραπάνο. Μάλιστα η απόφαση πάρθηκε μετά από πρόταση της Επιτροπής Σωτηρίας, αφού είχε αποχωρήσει από την αίθουσα ο Κώστας Καραπάνος και επέστρεψε όταν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ο πρόεδρος της ΓΣ, Κώστας Αποστολόπουλος ανέφερε τις εξής προτάσεις:
1)Της Επιτροπής Σωτηρίας: Διοίκηση Ερασιτέχνη χωρίς τις υποχρεώσεις ΚΑΕ περικοπές δαπανών.
2) Του Κώστα Καραπάνου: Οι διοικήσεις αλληλένδετες και η νέα διοίκηση να λειτουργήσει ενιαία μαζί με την ΚΑΕ. Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Πελοπόννησος» την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.