Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Εθνικό εξέφρασε ο Νίκολα Στανόγεβιτς, ο οποίος παράλληλα ζήτησε και δημόσια συγγνώμη για τα όσα είχε αναφέρει στην επιστολή του. Ο 28χρονος Σέρβος μιλώντας στην κάμερα του Εθνικού, τόνισε ότι όλα ήταν μία παρεξήγηση και πως επιθυμία του είναι να φορέσει και πάλι τα «μπλει» και να ενισχύσει την ομάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…



«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη προσωπικά από τον κύριο Γιώργο Μακρινό και από την Επιτροπή Παλαιμάχων του Εθνικού. Έγινε μία παρεξήγηση, η οποία πλέον έχει τελειώσει. Πλέον τα πράγματα είναι καλά, θέλω να επιστρέψω στις προπονήσεις, να βοηθήσω τον Εθνικό στη συνέχεια και θέλω να πάνε όλα καλά στην υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο», τόνισε ο Στανόγεβιτς.

Μετά και την δημόσια συγγνώμη, η επιστροφή του παίκτη στην ομάδα έγινε πράξη, με την επιτροπή παλαιμάχων να ανάβει το «πράσινο φως».
«Η Επιτροπή Παλαιμάχων του Εθνικού ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκολα Στανόγεβιτς στην ομάδα. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής ύστερα από τη δημόσια συγγνώμη, που ζήτησε από την Επιτροπή Παλαιμάχων και από τον Γενικό Αρχηγό, τον κύριο Γιώργο Μακρινό, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με το Μαρούσι.

Ο Νίκολα Στανόγεβιτς είχε τιμωρηθεί από την Επιτροπή Παλαιμάχων και όλο αυτό το διάστημα δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας, ούτε στους αγώνες κόντρα στο Ψυχικό και στην Καρδίτσα. Ο Στανόγεβιτς ζήτησε δημόσια συγγνώμη για όσα έγραψε και είναι πλέον στη διάθεση του Θοδωρή Παλαιοχωρίτη».

Πηγή: infobasket.gr