Την Ευρώπη Πευκοχωρίου αντιμετωπίζει το Σάββατο (8/12, 17.00) στη Χαλκιδική ο Αμύντας για την 9η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Ο Γιώργος Κερασοβίτης μίλησε στο www.amyntas.gr για την έκτη σερί νίκη της ομάδας μας, την παρατεταμένη… νομαδική ζωή παικτών και προπονητών και τον αυριανό μας αντίπαλο.

Ο guard του Αμύντα δήλωσε για την επικράτηση επί της Καστοριάς: «Η Καστοριά μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Πιστεύω ότι το κλειδί της νίκης ήταν οτι μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας μέχρι το τέλος και φάνηκε να το θέλουμε περισσότερο, ειδικά στο τέλος».

Ο Γιώργος Κερασοβίτης συνέχισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο πρόβλημα ηλεκτροδότησης του Κλειστού μας γηπέδου, το οποίο παραμένει άλυτο: «Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το πότε θα παίξουμε ή θα προπονηθούμε ξανά στην ΠΥΡΚΑΛ. Παρόλα αυτά, το μυστικό αυτής της ομάδας είναι ότι πάνω από όλα είναι οικογένεια και έτσι έχει μάθει να ξεπερνάει όλα τα προβλήματα που εμφανίζονται».

Ο έμπειρος παίκτης του Αμύντα τόνισε για την Ευρώπη Πευκοχωρίου: «Η Ευρώπη μπορεί να είναι η μοναδική ομάδα που έχει τελειώσει 2/8 παιχνίδια με σκορ κάτω των 50 πόντων, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς ετοιμαζομάστε για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο, πιστεύω, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτόν τον λόγο αυτό  που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά και πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας».