Το Μαρούσι υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (22/12, 17:00) ο Απόλλωνας Πάτρας σε ένα παιχνίδι κομβικό για τις δύο ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τις θέσεις των πλέι άουτ.

Ο τεχνικός των Πατρινών Κώστας Δελέγκος, με δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, προερχόμαστε από μια ήττα στην Καρδίτσα, με μια αρκετά καλή εμφάνιση σε ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, εκτός από φυσικά το κομμάτι της άμυνας, αλλά δείξαμε κάποια σημάδια ανάκαμψης και βελτίωσης. Έχουμε προβλήματα από την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή δεν κύλησε όπως θα θέλαμε από άποψη τραυματισμών, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια όλα αυτά είναι σημαντικά, αλλά το σημαντικότερο είναι να δείξεις πόσο τα χρειάζεσαι και πόσο τα θέλεις, πρέπει επιτέλους σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, να μπούμε από την αρχή αποφασιστικοί και να μην δώσουμε περιθώρια στο Μαρούσι να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα με όλους τους υγιείς παίκτες, παίζουμε με μια ομάδα που το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι έχει ομοιογένεια, μιας και παίζουν χρόνια μαζί, κάθε χρόνο έχουν μια δυο προσθαφαιρέσεις, έχουν τον ίδιο προπονητή, τον κ. Κεραμιδά, έχουν παίξει μαζί πολλά τέτοια παιχνίδια και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αλλά νομίζω ότι αν είμαστε αποφασιστικοί όπως είπα πιο πριν και μπούμε από την αρχή με πάθος και ενέργεια ακολουθώντας το πλάνο που έχουμε ετοιμάσει για το παιχνίδι θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε για "διπλές" νίκες, σίγουρα το Μαρούσι είναι μια ομάδα που έχει ουσιαστικά τους ίδιους στόχους με εμάς, απλά αυτό που χρειαζόμαστε εμείς αυτή την στιγμή είναι απλά νίκες και όχι κάτι άλλο, τώρα αν μετρήσει σαν διπλή νίκη αυτό θα φανεί στο τέλος, εμείς θέλουμε μια νίκη, γιατί με τις ήττες που έχουμε κάνει, δεν έχουμε περιθώρια για ήττες στην έδρα μας, άρα εμείς θέλουμε απλά μια νίκη».