Τον πρώτο αγώνα του 2019 δίνει αύριο (5/1, 17:00) ο Αμύντας, υποδεχόμενος την Καβάλα στο κλειστό του Υμηττού για την 12η αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Η ομάδα εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές των Χριστουγέννων για να προετοιμαστεί για τη δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αλλά και για να καλύψει το κενό του τραυματία Νίκου Καμπούρη. Ο Χρήστος Μπάρμπας μας μίλησε για το τέλος του 2018 και για τον αυριανό μας αντίπαλο.

Αρχικά, ο έμπειρος guard ανέφερε «Το 2018 δεν τελείωσε όπως θα θέλαμε και όπως μας άξιζε! Παρόλα αυτά, ήταν μία επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς του Χάρη (σ.σ. Λιούνη) στην αρχή του έτους και του Νίκου (σ.σ. Καμπούρη) στο τέλος θα ήταν ακόμα καλύτερη. Η περίοδος των Χριστουγέννων έδωσε την ευκαιρία στον καθένας μας να ξεκουραστεί και επανέλθει σε καλύτερη αθλητική και ψυχολογική κατάσταση. Παράλληλα, δουλέψαμε πολύ ως ομάδα για να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο το 2019».

Αναφορικά με την Καβάλα δήλωσε «Η σεζόν ξεκινάει με παιχνίδι στην έδρα μας με μια ομάδα, η οποία μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, όνψς, μετά την προσθήκη των δύο νέων παικτών της έχει ανεβάσει την απόδοση της. Προέρχεται, μάλιστα, από μια μεγάλη νίκη στην έδρα της, η οποία σίγουρα της έχει δώσει ψυχολογία. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε την «μάχη» των ριμπάουντ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού που θέλουμε εμείς. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτοιμοι, και αν έχουμε υπομονή, η πρώτη νίκη του νέου έτους θα έρθει για την ομαδα μας. Σε αυτό το ματς θα παίξουμε και για τον Νίκο μας, γιατί θέλουμε πραγματικά να του αφιερώσουμε αυτή την νίκη»!

Ολοκληρώνοντας, ο Χρήστος Μπάρμπας έδωσε τις ευχές του για το 2019: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, στους προπονητές και τις προπονήτριες, στην Διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας Καλή Χρονιά»!