Με τη διαιτητική τριάδα του αγώνα με την Καρδίτσα τα... είχαν στον Εθνικό καθώς έκαναν λόγο για πολλά λάθη με αποκορύφωμα την αποβολή του Μίχαλου. Παράλληλα οι Πειραιώτες στάθηκαν στη συμπεριφορά του του κόουτς Γοάννη Τζήμα.

Αναλυτικά: «Ήττα από την Καρδίτσα, πολύ κακή η διαιτησία

Ο Εθνικός μας σ΄ακόμη ένα μας πάλεψε μέχρι το τέλος και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, αλλά η Καρδίτσα πήρε τελικά τη νίκη με 117-99. Οι διαιτητές της αναμέτρησης έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στο ματς, καθώς στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου απέβαλλαν τον Νίκο Μίχαλο και άλλαξαν τις ισορροπίες στο ματς. Παράλληλα, αποβλήθηκε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργος Μακρινός.

Οι παίκτες του Ηλία Μανδραγού στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικοί και μάλιστα είχαν και τα ηνία του σκορ, τα οποία όμως στο φινάλε έχασαν (33-29). Στη συνέχεια η Καρδίτσα πήρε τον πλήρη έλεγχο στο ματς και ανέβασε τη διαφορά στους 19 (68-49).

Ο Εθνικός μας στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι διαιτητές "αποφάσισαν" να μην τον αφήσουν. Η διαιτητική τριάδα απέβαλλε τον Νίκο Μίχαλο, ενώ έκαναν πολλά λάθη. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η Καρδίτσα να κρατήσει το προβάδισμα της και πήρε τελικά τη νίκη με 117-99.

ΥΓ 1. Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο προπονητής της Καρδίτσας, Γιάννης Τζήμας, έβρισε τον αθλητή μας Νίκο Μίχαλο. Ο παίκτης μας αντέδρασε και παραλίγο να δημιουργηθεί σύρραξη από την απρεπή συμπεριφορά του προπονητή της Καρδίτσας!

ΥΓ 2. Ο Εθνικός παρόλα τα προβλήματα του κατέβηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και σε κάθε παιχνίδι έχει αξιοσέβαστη παρουσία. Παρακαλούμε τους διαιτητές να σέβονται τον ιδρώτα των παικτών μας και να μην τους στερούν το δικαίωμα να κοντράρουν το παιχνίδι και να διεκδικήσουν ότι μπορούν.

ΥΓ 3. Πρώην Πρόεδρος του Εθνικού μας, ο οποίος είναι χορηγός φέτος στην Καρδίτσα, έταξε πριμ στους παίκτες της Καρδίτσας για να δώσουν το 100% και να διαλύσουν τον Εθνικό στο παρκέ. Σε πείσμα του ιδίου και όλων οι παίκτες της ομάδας απέδειξαν την αξία τους και τους χάλασαν τα σχέδια....

ΥΓ 4. Για ολα τα θέματα του Εθνικού θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στις 5 Μαίου. Ο γενικός αρχηγος της ομάδας, Γιώργος Μακρινός, θα μιλήσει για όσα εγιναν φέτος, αλλά και για το μέλλον της ομάδας».