Ο Αμύντας αντιμετωπίζει το Σάββατο (16/3, 17.00) τον Απόλλωνα Πάτρας για την 22η αγωνιστική και ο Χρήστος Μπάρμπας μιλά στο www.amyntas.gr για τη νίκη επί του Αμαρουσίου και την επικείμενη αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Ο έμπειρος guard δήλωσε πρωτίστως: «Το ματς με το Μαρούσι ήταν πολύ κομβικό και κρίσιμο για εμας. Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα, τόσο εκτός, όσο και εντός έδρας. Οπότε αν θέλαμε να είμαστε μακριά απο την ζώνη των Play Out δεν μπορούσαμε να χάσουμε. Απέναντι σε μια νεανική ομάδα όπως το Μαρούσι, που δεν τα παρατάει ποτέ το έργο ήταν δύσκολο, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε»!

Στη συνέχεια ο Χρήστος Μπάρμπας ανέφερε: «Φέτος περιέργως έχουμε κερδίσει πιο πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Βέβαια είχαμε και περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Νομίζω οτι στο ματς με το Μαρούσι αποβάλαμε το άγχος της έδρας και παίξαμε καλό μπάσκετ. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει τέτοιο άγχος στο ματς με τον Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας έχει ψηλά κορμιά με αποτέλεσμα να είναι πολύ καλοί στο τομέα των ριμπάουντ. Επίσης, παίζουν με υπομονή στην επίθεση καθότι έχουν έμπειρους παίκτες. Αν κρατήσουμε χαμηλά τον αριθμό τον επιθετικών τους ριμπάουντ και ταυτόχρονα να έχουμε υπομονή στην άμυνα, θα καταφέρουμε να κάνουμε την δωδέκατη νίκη μας».