Το ΔΣ του Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στο Αιγάλεω, στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων το Σάββατο (2/3) για την Α2.

Μάλιστα, κάνει λόγο για «θέατρο του παραλόγου», ενώ γνωστοποιεί την αγανάκτησή της για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό «Στ. Βενέτης».

Αναλυτικά:

«Το θέατρο του παραλόγου

Τα θλιβερά γεγονότα της 02/03/2019, που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ – Γ.Σ.Α, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, μας προξενούν πάρα πολλά ερωτηματικά, αλλά καταλήγουμε σε μια διαπίστωση ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Το να δέχεται μια ομάδα 20-30 φίλαθλων (άνδρες – γυναίκες και παιδιά), ηλικίας 14-50 ετών, οργανωμένη, απρόκλητη, κακόβουλη επίθεση από «οπλισμένους εισβολείς» κατά τη διάρκεια του αγώνα κι επιτιθέμενοι από τον αγωνιστικό χώρο στην εξέδρα που κάθονταν οι φίλαθλοι μας είναι ευθύνη του Σωματείου μας.

Το να επιτίθενται στον φροντιστή μας στον πάγκο μας (!) είναι ευθύνη του Σωματείου μας.

Η παρουσία 3 αστυνομικών (που προσπάθησαν να σώσουν το κύρος της ΕΛ.ΑΣ) στο κλειστό γυμναστήριο κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι ευθύνη του Σωματείου μας.

Η «παράλογη» απαίτηση μας να φύγουν οι φίλαθλοι μας μόνο με την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης είναι ευθύνη του Σωματείου μας.

Η «απειλή» εκ μέρους του διαιτητή κ. Ψαριανού, ότι εάν δεν απομακρυνθούν οι φίλαθλοι μας εντός 10λεπτου από το κλειστό γυμναστήριο με ή χωρίς την ασφάλεια αστυνομικής δύναμης θα κατακυρωθεί ο αγώνας 20-0 υπέρ του φιλοξενούντος σωματείου, λόγω δόλου εκ μέρους μας, είναι ευθύνη του Σωματείου μας.

Η απαίτηση μας να κατατεθεί ένσταση στο Φύλλο Αγώνος κι η άρνηση του διαιτητή κ. Ψαριανού είναι ευθύνη του Σωματείου μας.

Κλείνοντας ευχαριστούμε το σωματείο του Διαγόρα Δρυοπιδέων για την φιλοξενία του, την άψογη οργάνωση όλης της παραπάνω θεατρικής παράστασης και του ζητάμε συγνώμη που δεν λάβαμε υπόψη, την προ 6 εβδομάδων «προειδοποίηση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του κ. Ιωσήφ Κωστόπουλου για το αντίτιμο του εισιτηρίου. Ευτυχώς για την ακεραιότητα όλων μας δεν το πληρώσαμε ΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!!»