Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την Καρδίτσα, ο προπονητής Γιάννης Τζήμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από ενάμιση χρόνο μιας καταπληκτικής πορείας, ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Ανέλαβα την ομάδα το Φεβρουάριο του 2018, σε μια δύσκολη στιγμή στην πρώτη της χρονιά στην Α2, ενώ είχε μόλις τέσσερις νίκες σε δεκαεπτά αγωνιστικές. Κάναμε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ με δέκα νίκες μέχρι το φινάλε και όχι απλά παραμείναμε, αλλά βγήκαμε και εκτός πλέι άουτ. Τη δεύτερη χρονιά πήραμε το δικό μας πρωτάθλημα… αφού η τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και η είσοδος μας στα πλέι οφ πίσω μόνο από τον Ιωνικό και τον Ηρακλή, ήταν ένας τεράστιος άθλος.

Το πιο σημαντικό για μένα, είναι πως η ομάδα έμαθε να λειτουργεί σε σύγχρονα πρότυπα, όπως αρμόζει σε ένα οργανωμένο και φιλόδοξο σωματείο.

Πέρασα μόνο όμορφες στιγμές, κάνοντας νέους φίλους με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί σε αυτή την προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πρόεδρο κ. Θωμά Δεληγιάννη, τους ανθρώπους της διοίκησης που μοχθούν για την ομάδα, τους συνεργάτες μου, τα μέσα ενημέρωσης που μας αγκάλιασαν, τον κόσμο για την αγάπη και το σεβασμό προς το πρόσωπό μου και τους χορηγούς για τη στήριξη.

Το μεγαλύτερο μπράβο το αξίζουν οι παίκτες μου, είμαι υπερήφανος για αυτούς, για τη διάθεσή τους, την προσήλωση τους στη δουλειά, την αγωνιστική πειθαρχία και τη συμπεριφορά τους. ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

Εύχομαι η ομάδα να στηριχθεί από όλους, να υπάρχει τα επόμενα χρόνια, να φτάσει εκεί που της αξίζει… μέσα στο νέο κλειστό γυμναστήριο που αποτελούσε όραμα για όλους μας.

Να είστε όλοι καλά.

Γιάννης Τζήμας».