Παρελθόν από την Καρδίτσα αποτελούν οι Γιώργος Μαυρογιάννης και Σπύρος Μαγκουνής, με την ομάδα να αποχαιρετά και τους δύο παίκτες.

Ο Μαυρογιάννης αποχωρεί έπειτα από τρεις σεζόν, ενώ ο Μαγκουνής επιστρέφει στην Αθήνα και θα παίξει για τον Έσπερο.

Η ανακοίνωση για τον Μαυρογιάννη: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ευχαριστεί θερμά το Γιώργο Μαυρογιάννη για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα μας. Για τρεις συνεχόμενες σεζόν, ο Γιώργος ήταν πρωταγωνιστής στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας, στην άνοδο για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική το 2017, στην εξασφάλιση της απευθείας παραμονής το 2018, αλλά και την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου τη χρονιά που πέρασε.

George Mavrogiannis ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια, πάντα με υγεία και επιτυχίες στο μέλλον!!!».

Η ανακοίνωση για τον Μαγκουνή: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ευχαριστεί θερμά το Σπύρο Μαγκουνή για την προσφορά του στην ομάδα μας τη σεζόν που πέρασε. Οι λόγοι αποχώρησής του από την ομάδα μας είναι απολύτως κατανοητοί και κρατούμε την εξαιρετική του παρουσία, το χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του που βοήθησε τον Α.Σ.Κ. να φτάσει στα πλέι οφ ανόδου στη Basket League.

Πάντα υγιής και δυνατός Spyros Magounis και ευχόμαστε νέες επιτυχίες στο μέλλον !!!».

Μαγκουνής: «Μεγάλο ευχαριστώ»

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαγκουνής με μήνυμα του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για αυτό που ζήσαμε φέτος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για την στήριξη! Εύχομαι ότι δεν καταφέραμε φέτος να το πετύχει η ομάδα τα επόμενα χρόνια! Φεύγω έχοντας πολλούς φίλους και μόνο καλές αναμνήσεις!»