Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ανδρέα Ρουμελιώτη βρίσκεται το Ψυχικό προκειμένου να θωρακίσει τη γραμμή των περιφερειακών του.

Το Ψυχικό έχει κερδίσει το φετινό καλοκαίρι τις εντυπώσεις με τις κινήσεις του στο μετεγγραφικό παζάρι, με τον Γιώργο Ρεμεντέλα να θέλει να δημιουργήσει ένα νεανικό ταλαντούχο ρόστερ, έχοντας όμως παράλληλα και έμπειρους παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, η επόμενη κίνηση της ομάδας των Βορείων Προαστίων ακούει στο όνομα Ανδρέας Ρουμελιώτης. Ο Ρουμελιώτης είναι μόλις 19 χρονών, έχει ύψος 1,95μ και αγωνίζεται στα γκαρντ, ενώ η περασμένη σεζόν τον βρήκε στον Πανιώνιο. Ο νεαρός γκαρντ ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες των "κυανέρυθρων", για να έρθει μετά η ώρα να δοκιμάσει την τύχη του στον Ολυμπιακό, ενώ φέτος πήρε τις πρώτες εμπειρίες σε επίπεδο Basket League.

Με αυτή την κίνηση το Ψυχικό δημιουργεί μία άκρως νεανική και ελπιδοφόρα περιφέρεια, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να αποτελεί ένα ενδιαφέρον project για τη φετινή σεζόν.

Πηγή: Basketblog.gr