Για το παιχνίδι της πρεμιέρας (5/10, 17:00) όπου η Ελευθερούπολη συναντά τον Χαρίλαο Τρικούπη, μίλησε ο Σπύρος Μοτσενίγος, ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα των νεοφώτιστων!

Τι εύχεσαι για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο;

«Καλή αρχή να έχουμε πάντα με υγεία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να υποστηρίξουμε αυτά που λέει ο κόουτς στις προπονήσεις και όλα θα πάνε καλά.
Εύχομαι να κάνουμε μια καλή πορεία και να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Πάνω απ` όλα υγεία».

Ξεκίνημα μ` ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΓΣΕ. Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι ενισχυμένος σε μεταγραφικό επίπεδο και θεωρείται ότι θα είναι από τις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πέρσι στην Α2 αν και ήταν πρώτη χρονιά έκανε πολύ καλή πορεία και βρέθηκε στα πλέι οφ. Φέτος είναι περισσότερο ενισχυμένη με πιο έμπειρους παίκτες. Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό ξεκίνημα μέσα στην έδρα μας σαν πρώτη φορά και εμείς σαν ομάδα στην Α2. Φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Θα παίξει μεγάλο ρόλο η έδρα στην πορεία της ομάδας;

«Θα παίξει σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο. Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας. Πρέπει να γίνει το δυνατό μας χαρτί η έδρα. Να είμαστε πολύ σκληροί εδώ μέσα.
Να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και να το δείξουμε αυτό από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος».

Η παρουσία του Ολυμπιακού σαν όνομα προσδίδει κύρος στην κατηγορία;

«Σίγουρα προσδίδει κύρος σαν όνομα. Πέρα από εκεί δεν έχει κάποια διαφορά γιατί το ρόστερ απαρτίζεται από νέα παιδιά που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα αλλά και έμπειρους παίκτες που παίζουν χρόνια στην Α2 κατηγορία.
Σίγουρα θα προσελκύσει κόσμο ο Ολυμπιακός σε όλα τα γήπεδα της Α2».

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ 2019/20]


Το μήνυμα του Σπύρου Μοτσενίγου στο κόσμο της Ελευθερούπολης;

«Όσο τον έχω ζήσει είναι πολύ θερμός με την ομάδα και αυτό είναι πολύ θετικό.
Μακάρι να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εύχομαι να είναι δίπλα μας και να τους κάνουμε περήφανους γι` αυτό που χτίζουμε στο γήπεδο κάθε μέρα αλλά και να είναι κοντά μας μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος».

Ο βασικός στόχος του ΓΣΕ θα είναι η γρήγορη παραμονή;

«Σίγουρα ξεκινάμε από εκεί. Παιχνίδι με παιχνίδι ανάλογα βλέπεις τι μπορείς να κάνεις και που μπορείς να φτάσεις. Μπορεί να είναι και διαφορετικοί οι στόχοι μας. Θα δείξει…»