Για τους στόχους του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα μίλησε ο Φώτης Λαμπρόπουλος, νέο μεταγραφικό απόκτημα του «γηραιού».
Μιλώντας στην ιστοσελίδα BLUEARENA ο 26χρονος φόργουορντ ανέφερε πως «Φέτος θα κάνουμε μία διαφορετική προσπάθεια από τα προηγούμενα χρόνια. Ας έρθουν να μας δουν και άμα δεν φύγουν ευχαριστημένοι ας μην ξανάρθουν. Εμείς πάντως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δικαιώσουμε» ενώ μιλώντας για τις προσωπικές του φιλοδοξίες για τη χρονιά που αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα (Κύπελλο) τόνισε «Τώρα το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι το να ανεβεί η ομάδα στην Α1. Μετά από αυτό θα δω τι θα κάνω».
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ ανέφερε πως είχε προτάσεις από ομάδες της Α1 πριν να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς ωστόσο επέλεξε τον Ηρακλή και λόγω της παρουσίας του Λευτέρη Κακιούση. «Είχα προτάσεις από συλλόγους της Α1 και συγκεκριμένα από τα Τρίκαλα, τον Πανιώνιο και το Μαρούσι αλλά δεν με ικανοποίησαν γιατί εγώ αναζητούσα αγωνιστικό χρόνο αλλά κυρίως το να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή των μισθών. Πέρσι στην ΑΕΛ ήμουν για πολλούς μήνες απλήρωτος και αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος για τον στόχο του Ηρακλή τόνισε ξεκάθαρα πως είναι «Η άνοδος, φυσικά. Φέτος αποκτήθηκαν πολλά "μεγάλα" ονόματα. Γίνεται μία πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές και τους παίκτες».


Ολόκληρη η συνέντευξη βρίσκεται εδώ.


.