Με αφορμή την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και των εξελίξεων αναφορικά με το ποιές ομάδες θα συμμετάσχουν και σε ποιές κατηγορίες, ο πρόεδρος της Δάφνης Κώστας Τζιβελέκας δήλωσε:

«Για ακόμη μια χρονιά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές… Τα μαγειρέματα στο Ελληνικό μπάσκετ έχουν ξεπεράσει πλέον και τις γνωστές μαγείρισσες των «πρωινάδικων» της τηλεόρασης , με αποκορύφωμα την έκδοση κάθε χρόνο των λεγόμενων «πιστοποιητικών» συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ελπίζαμε ότι τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι θα τηρούνταν οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες των 45 ημερών για τη έκδοση των πιστοποιητικών, όμως και πάλι κάναμε λάθος… Είδαμε για ακόμη μια φορά την παντελή έλλειψη αξιοκρατίας και αξιοπρέπειας, την πλήρη έλλειψη ηθικών φραγμών και την ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο…


Πέρσι μπορεί να πιαστήκαμε …κορόιδα, όμως φέτος το σκηνικό θα αλλάξει. Θα γίνουμε πιο …ουσιαστικοί και αυτό θα φανεί στην πράξη, εντός των επόμενων ημερών.


Όσον αφορά στην ομάδα μας, που νόμιμα και εμπρόθεσμα, τηρώντας τους νόμους πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής, θα αγωνιστεί κανονικά στην Α2 κατηγορία, υπομένοντας και πολεμώντας για άλλη μια χρονιά τα κέντρα αποφάσεων που λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία, χρησιμοποιώντας και ευτελίζοντας ομάδες με ιστορία, χωρίς να έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να τις σβήσουν από τον αθλητικό χάρτη.


Εμείς σαν Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ φτάσαμε στο σημείο να κοιτάζουμε τα 300 παιδιά των τμημάτων υποδομών μας μη μπορώντας να τους δώσουμε κάποια εξήγηση, για την αδικία και τα «μαγειρέματα» που γίνονται…


Δεν θα βαρεθούμε να βροντοφωνάζουμε «ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…».


Θα είμαστε παρόντες να παλέψουμε και να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα μας που κατακτήσαμε αγωνιζόμενοι στο παρκέ και όχι σε διαδρόμους, γραφεία και βίλες… Δεν κρύβω ότι δοκιμάσαμε και άλλες …μεθόδους, μήπως καταφέρουμε να παρακάμψουμε το ούτως η άλλως βρώμικο σύστημα αλλά παραλίγο να βουλιάξουμε στον βούρκο.


Αντέξαμε, είμαστε όρθιοι και μάχιμοι και θα σας το αποδείξουμε κύριοι, για ακόμη μία χρονιά.


Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους υγιώς Δαφνιώτες που νιώθουν και καταλαβαίνουν την προσπάθεια μας, να συστρατευθούν μαζί μας.