Στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 μίλησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Μάνος Χαλκιαδάκης. Ο έμπειρος σέντερ αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, στο νέο πρωτάθλημα, ενώ έκανε και σύγκριση μεταξύ του Ηρακλείου και του ΟΦΗ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο σπίτι μου. Η ομάδα έχει κάνει τεράστια βήματα και βρίσκεται πλέον σε υψηλό επίπεδο. Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ υψηλούς στόχους και μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτό το σύνολο. Έλειπα τόσα χρόνια και έβλεπα μόνο τα αποτελέσματα».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Κάθε κατηγορία θέλει διαφορετικά πράγματα. Ο κόσμος συμμετέχει αρκετά σε αυτήν την προσπάθεια. Νομίζω ότι αν είχε περισσότερο χρόνο θα μπορούσε να κάνει περισσότερες κινήσεις. Είναι διαφορετικό να βρίσκεσαι σε αναμονή και διαφορετικά να έρχεται η απόφαση λίγες εβδομάδες πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος. Το επίπεδο των πρωταθλημάτων δεν έχει μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Η Α2 πάντα βρισκόταν σε καλό επίπεδο και πιστεύω ότι τώρα υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι παίκτες και θα στέκονταν εύκολα στο πρωτάθλημα της Α1».

Για τον ΟΦΗ: «Εγώ γνωρίζω τι σημαίνει ΟΦΗ. Αλλιώς είναι να έχεις μεγαλώσει στην ίδια κοινωνία και διαφορετικό να πηγαίνεις σε μια ομάδα από άλλη πόλη. Το Ηράκλειο είναι η πόλη μου και εδώ είναι όλοι οι δικοί μου ανθρώποι».

Για τους στόχους του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα: «Σε πρώτη φάση πρέπει να κυνηγήσουμε την παραμονή και στην συνέχεια βλέπουμε. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Το Αιγάλεω είναι μια καινούργια ομάδα, χτίστηκε γρήγορα. Όμως δεν την ξέρουμε, το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και θα ξεκινήσουμε με το δεξί στο πρωτάθλημα».

Για την σύγκριση ανάμεσα σε Ηράκλειο και ΟΦΗ: «Τώρα βρισκόμαστε σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Τότε στο Ηράκλειο έπαιζαν τρεις κοινοτικοί παίκτες ενώ τώρα στον ΟΦΗ αγωνίζεται μόνο ένας. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση γιατί έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές εποχές και δύο διαφορετικές ομάδες».