Μιλώντας στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ο προπονητής του ΚΑΟΔ έδωσε τη δική του εξήγηση για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ. Τόσο για το τάιμ άουτ που πήρε 3’’ πριν από το τέλος με τη διαφορά στο +10 όσο και για το ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Νίκο Καραγιάννη.
«Το έκανα καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Σε εκείνο το σημείο είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας και μπορούσαμε να αυξήσουμε τη διαφορά ακόμη περισσότερο. Σαν προπονητής, οφείλω να αυξήσω όσο περισσότερο γίνεται τους πόντους που θα κερδίσει η ομάδα μου, καθώς σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί στο τέλος η τελική διαφορά μιας νίκης.
Ο συνάδελφος προπονητής έχει δίκιο, όμως με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατούσε πως ήταν δυνατόν; Με τη λήξη της συνάντησης έτρεξα στο παρκέ να …μαζέψω τους παίκτες μου, καθώς υπήρχε τρομερή ένταση και παραλίγο να έχουμε γενική σύρραξη μεταξύ των αθλητών. Παράλληλα, προσπάθησα να ηρεμήσω την εξέδρα. Μέσα σε όλο αυτό το χαμό, προκαλεί εντύπωση που δεν κατευθύνθηκα να χαιρετήσω; Άλλωστε ήταν τέτοια η ένταση, που δεν χαιρέτησα ούτε τους διαιτητές, ούτε κανέναν…»