Αν και σπάνια δημοσιεύουμε ανακοινώσεις ομάδων που επί της ουσίας δεν …έχουν κάτι να πουν, η συγκεκριμένη έχει αξία. Πρόκειται γι αυτή του Αρκαδικού για τη φιλοξενία στο Ιβανώφειο. Το πρώτο θετικό «χτύπημα» ήρθε χθες όταν μάθαμε πως ο Αρκαδικός χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ηρακλή, παρά την ήττα της ομάδας τους. Η επιβεβαίωση έρχεται σήμερα με τν ανακοίνωση, που παράλληλα «διαλύει» και την όποια …προκατάληψη για το συγκεκριμένο γήπεδο.
Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Αρκαδικού θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του για την άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία του Ηρακλή, τόσο προς την αποστολή της ομάδας μας, όσο και προς τους φιλάθλους μας.
Τέτοιες ενέργειες τιμούν τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και κάνουν πράξη τις αρχές του «Ευ αγωνίζεσθαι»
Ακόμα, παρακαλούμε να δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλετε καθημερινά προκειμένου να αναπτυχθεί το μπάσκετ στην περιοχή σας.
Υποσχόμαστε πώς και εσείς αντίστοιχα, θα τύχετε της δέουσας φιλοξενίας στον αγώνα του δευτέρου γύρου, τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου, όσο και από τους φιλάθλους της ομάδας μας.»